arrow&v

De Huishoudbeurs is al lang niet meer wat het vroeger was. Het evenement bestaat sinds 1955 en wordt jaarlijks gehouden in de RAI. Deze beurs was gericht op huisvrouwen waarbij de nieuwste huishoudelijke snufjes werden gepresenteerd. Denk aan naaimachines, wasmachines, handige tools voor in de keuken, de nieuwste strijkijzers. Vandaag de dag is de Huishoudbeurs voor een veel breder publiek waardoor er voor iedereen iets interessants te beleven is.


Wanneer is de Huishoudbeurs 2020?

Op zaterdag 22 februari is de 75e aftrap van de Huishoudbeurs en hij duurt tot en met zondag 1 maart. Iedere dag kun je er rondstruinen van 11:00 tot 18:00.

The Hang-out is zelfs al vanaf 10:00 uur geopend, deze bevindt zich bij het hoofdpodium. Ook het Pasar Colours festival vindt tijdens de Huishoudbeurs plaats.

De Negenmaandenbeurs is bovendien van 26 februari tot en met 1 maart te combineren met de Huishoudbeurs.

Wat is er allemaal te doen bij de Huishoudbeurs?

Bij de Huishoudbeurs hoef je je geen seconde te vervelen. Er zijn meet & greets met bekende auteurs, er is een Appstore waar je de nieuwste apps kunt downloaden, er is een pop-up street waar je lekker kunt shoppen, een hang-out waar je kunt chillen tussen festivaltenten.


Je ziet de nieuwste mode- en make-up trends, er zijn prijzen te winnen, er is een fashionshow en een Vintage Sale met kleding van BN-ers. Ook zijn er optredens, gezonde kookworkshops en workshops over opvoeden.


Voor stylingtips moet je bij het woonatelier zijn, er is zelfs voor je huisdier van alles te beleven: bijvoorbeeld een lesje doggydance. Word je al een beetje duizelig van alle informatie? Dit is maar een tipje van de sluier kan ik je verklappen.

Nog een tipje van de sluier van het programma 2020

Zoals ik eerder zei, gaat het tijdens de Huishoudbeurs allang niet meer alleen over de nieuwste huishoudelijke snufjes. Er zijn bijvoorbeeld elke dag optredens van grote artiesten. Zit jouw favoriete artiest erbij, dan weet je precies welke dag je het beste kunt gaan.

Optredens tijdens de huishoudbeurs 2020

Zaterdag 22 feb: Samantha Steenwijk

Zondag 23 feb: Mike Peterson & Pascal Redeker

Maandag 24 feb: Lange Frans

Dinsdag 25 feb: Wolter Kroes

Woensdag 26 feb: John West

Donderdag 27 feb: Thomas Berge

Vrijdag 28 feb: Lois Lane

Zaterdag 29 feb: Re-Play

Zaterdag 22-29 feb: Band ‘Blizzert'

Laat je je liever inspireren door de plantendokter Mama Botanica, of lijkt het je gaaf om een workshop catwalk lopen te volgen, dan kan dat ook. Of allemaal! :-)


Wil je ook graag naar de Huishoudbeurs?

Wil je ook graag samen met een vriendin, vriend, moeder, vader, kind of alleen naar de Huishoudbeurs? Je kunt nu met korting online tickets bestellen vanaf €17.95 voor een onvergetelijke dag. Wie weet kom je mij dan tegen want ook ik struin er graag rond om inspiratie op te doen :-)
Bewaar op Pinterest

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de foto en pin hem op Pinterest! Volg Suus ook op Pinterest


Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse webwinkels. Als je via de links bestelt, steun je daarmee suusmaaktschoon.nl, waarvoor Suus je alvast enorm wil bedanken. Suusmaaktschoon.nl wordt niet gesponsord door de genoemde webwinkels. Let op: de genoemde prijzen hebben een beperkte geldigheidsduur. Suusmaaktschoon.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Algemeen

Huishoudbeurs 2020

Alles wat je moet weten over de Huishoudbeurs 2020

Suus

1/13/2020

Laatste artikelen

Maak deze 8 dingen nooit schoon met water!

GreyVlak.png

Hoe verwijder je foundation uit kleding?

GreyVlak.png

Op deze manier heb je nooit meer rommel in de voorraadkast

GreyVlak.png

Hoe verwijder je kauwgom uit kleding?

GreyVlak.png

10 dagelijkse gewoontes van mensen met een schoon huis

GreyVlak.png

Gerelateerde artikelen

0

vlekken verwijderen | schoonmaken tips | schoonmaaktips | opruimen tips | minimaliseren | schoonmaken met baking soda | schoonmaken met azijn | huis schoonmaken | reinigen | smetvrees | huis opruimen | suusmaaktschoon.nl

Suusmaakt

schoon.nl

Volg Suus op:
Pinterest.png
instagram.png
twitter.png

Copyright ©2019  Suus Producties