arrow&v

Je auto kan van binnen nog zo schoon zijn, maar als er tussen de roostertjes veel stof zit, dan ziet dat er ten eerste niet fris uit en ten tweede wordt bij ventilatie een deel van die viezigheid de auto in geblazen en dat adem jij dan weer in. Gelukkig heb je een superhandige tool om de ventilatieroosters perfect te reinigen.


Met wat maak ik de roosters van mijn auto schoon?

Bij AliExpress heb je voor een appel en een ei de perfecte tool om goed tussen de roostertjes van je auto te kunnen. Aan de ene kant zit een borsteltje met harde haren en aan de andere kant een microvezel, hark-vormig doekje dat je eraf kunt schuiven om te wassen.Hoe maak ik de ventilatieroosters schoon?

Borstel eerst zoveel mogelijk stof en ander viezigheid weg uit het roostertje, maak erna het kleine microvezelhoesje licht vochtig zodat overgebleven resten binnenin het rooster aan het doekje blijven kleven en maak er het roostertje goed mee schoon.


De eerste keer zal het doekje er behoorlijk zwart uitzien, maar als je het vanaf dan maandelijks bijhoudt ziet het er de volgende keer een stuk minder viezig uit.Waar koop je het borsteltje om de roostertjes van je auto mee te reinigen?

Met een beetje geduld laat je het borsteltje uit China komen en bestel je het bij aliexpress.com. Aan de hoeveelheid bestellingen kun je ook zien hoe populair deze tool is. Wil je het borsteltje het liefst zo snel mogelijk ontvangen, dan kun je het ook bestellen bij bol.com, hij is dan wel zeven keer duurder.


Succes!


Meer lezen? Zie de volgende artikelen:


Bewaar op Pinterest

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de foto en pin hem op Pinterest! Volg Suus ook op Pinterest

#alles #auto

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse webwinkels. Als je via de links bestelt, steun je daarmee suusmaaktschoon.nl, waarvoor Suus je alvast enorm wil bedanken. Suusmaaktschoon.nl wordt niet gesponsord door de genoemde webwinkels. Let op: de genoemde prijzen hebben een beperkte geldigheidsduur. Suusmaaktschoon.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.


Auto

Wat een verschil

Zo maak je de ventilatieroosters van je auto schoon

Suus

4/17/2019

Laatste artikelen

Maak deze 8 dingen nooit schoon met water!

GreyVlak.png

Hoe verwijder je foundation uit kleding?

GreyVlak.png

Op deze manier heb je nooit meer rommel in de voorraadkast

GreyVlak.png

Hoe verwijder je kauwgom uit kleding?

GreyVlak.png

10 dagelijkse gewoontes van mensen met een schoon huis

GreyVlak.png

Gerelateerde artikelen

Zo verwijder je hondenhaar van autobekleding

Artikel

Oren die in de wind wapperen. Een kwispelende staart. Vrolijk gehijg! Ja hoor, de hond zit in de aut... 

30 geniale huishoudelijke toepassingen met WD-40

Artikel

30 huishoudelijke wd-40 toepassingen!... 

30 dingen die je kunt reinigen in de afwasmachine

Artikel

Heb je nog jonge kinderen thuis dan is het bijna niet bij te houden om alles schoon te houden. Zie j... 
0

vlekken verwijderen | schoonmaken tips | schoonmaaktips | opruimen tips | minimaliseren | schoonmaken met baking soda | schoonmaken met azijn | huis schoonmaken | reinigen | smetvrees | huis opruimen | suusmaaktschoon.nl

Suusmaakt

schoon.nl

Volg Suus op:
Pinterest.png
instagram.png
twitter.png

Copyright ©2019  Suus Producties