arrow&v

Het was een van mijn grotere frustraties. De ramen op de eerste verdieping waar ik niet goed bij kon. Na uitgebreid speurwerk ontdekte ik dat ik helemaal geen dure glazenwasser hoefde te laten komen. Met de juiste tools kun je zelf met gemak de hogere ramen bereiken.


Bijna een ongeluk door de glazenwasser

Een aantal jaar terug had ik eens een slechte nacht gehad en besloot ik een dutje te doen in de middag. Als ik dat doe laat ik altijd de gordijnen open zodat ik niet te diep in slaap val. Ik was net een beetje vertrokken toen ik wakker schrok door gebonk op mijn raam. Ik schoot overeind, zag de glazenwasser voor mijn raam staan (op de eerste verdieping hè!), rende de gang op en gleed uit. Het scheelde een haartje of ik was van de trap getuimeld. Ik was meteen klaar met het maandelijkse onverwachte bezoek van deze glazenwasser.


De oplossing om die hoge ramen te wassen

Ik heb een tijdje op internet gespeurd en vond na lang zoeken de Leifheit Raamwisser met borstel (2020 €30,-). Het grote voordeel: na twee keer ramen lappen heb je de kosten eruit, dat scheelt weer in maandelijkse kosten aan de glazenwasser.


Met deze uitschuifbare steel kun je lekker veel kracht zetten, dankzij de brede borstel kun je makkelijk vuil verwijderen en is je raam eenmaal schoon, dan keer je hem om en kun je met de andere kant het glas droog trekken.


Zo bespaar je weer op een glazenwasser en kun je je ramen poetsen wanneer het nodig is! Het is toch altijd jammer als de glazenwasser op een stormachtige dag komt.Vanuit je luie stoel de ramen poetsen met een robot-ruitenreiniger

De Zoef Robot Bobbie 2.0 (2020 €399,95) heeft een sterke zuigkracht, een aansluitsnoer van 2 meter en een verlengkabel van 4 meter, zo redt Bobbie zelfs je hoge zolderramen.


Met de app kun je Bobbie aanzetten vanuit je luie stoel terwijl Bobbie je ramen streeploos schoon lapt. Dat doet hij heel gestructureerd zonder een millimeter over te slaan.


Voor een glazenwasser betaal je voor het hele huis als snel €15 tot €25,- per keer, als je de Zoef Robot Bobbie 2.0 aanschaft dan staat dat gelijk aan bijna 26 tot 16 keer de glazenwasser laten komen. Je kunt voor jezelf gaan berekenen hoe lang het duurt voordat je het bedrag eruit hebt gehaald, afhankelijk van hoe vaak je je glazenwasser laat komen.


Bobbie kun je ook voor andere gladde oppervlakken gebruiken, zoals: deuren, tafels, spiegels en badkamertegels. Je hoeft maar twee handelingen te doen: Bobbie op de schoon te maken plek plaatsen en Bobbie aanzetten.


Kijk je graag vanuit je luie stoel toe hoe jouw robot de ramen lapt zonder dat je een kopje koffie voor hem hoeft te zetten, dan is Bobbie echt iets voor jou! Je moet even flink in de buidel tasten maar dan heb je er wel jarenlang plezier van!


Succes met ramen lappen!


Meer lezen over ramen lappen? Lees dan:Bewaar op Pinterest

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de foto en pin hem op Pinterest! Volg Suus ook op Pinterest


#alles #ramen

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse webwinkels. Als je via de links bestelt, steun je daarmee suusmaaktschoon.nl, waarvoor Suus je alvast enorm wil bedanken. Suusmaaktschoon.nl wordt niet gesponsord door de genoemde webwinkels. Let op: de genoemde prijzen hebben een beperkte geldigheidsduur. Suusmaaktschoon.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.Ramen

Tot grote hoogte

De oplossing om moeilijk bereikbare ramen te wassen

Suus

4/18/2019

Laatste artikelen

Hoe verwijder je verfvlekken uit kleding?

GreyVlak.png

Gft weggooien? Onze boeren doen het zo!

GreyVlak.png

Hoe verwijder je roestvlekken uit kleding?

GreyVlak.png

Ramen lappen is nog nooit zo makkelijk geweest!

GreyVlak.png

Hoe verwijder je vetvlekken?

GreyVlak.png

Gerelateerde artikelen

Ramen lappen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Artikel

Heb je weleens iemand horen zeggen: ‘Ik heb zó’n zin in vanmiddag want ik ga de ramen lappen!’? Vast... 

10 huishoudelijke apparaten die het leven makkelijker maken!

Artikel

Als het om huishoudelijke apparaten gaat hebben we allemaal weleens een miskoop gedaan en dat is jam... 

Zo krijg je de markiezen perfect schoon!

Artikel

Hoe maak je het zonnescherm schoon met de lente en de zomer in aantocht? Er wordt over het algemeen ... 
0

vlekken verwijderen | schoonmaken tips | schoonmaaktips | opruimen tips | minimaliseren | schoonmaken met baking soda | schoonmaken met azijn | huis schoonmaken | reinigen | smetvrees | huis opruimen | suusmaaktschoon.nl

Suusmaakt

schoon.nl

Volg Suus op:
Pinterest.png
instagram.png
twitter.png

Copyright ©2019  Suus Producties