arrow&v

Niets is irritanter dan een raamwisser die zijn werk niet goed doet. Een goede raamwisser moet ervoor zorgen dat er geen strepen achterblijven op het glas, de wisser moet ál het water verwijderen, het liefst tot in de hoekjes, en de raamwisser moet op zijn minst dertig centimeter breed zijn zodat je snel klaar bent. Hier de allerbeste raamwissers voor een glanzend en streeploos resultaat.


De top 5 allerbeste raamwissers


5.

De Leifheit powerslide raamwisser - 40 centimeter

(€14,90 - 2020)

De leifheit powerslide raamwisser heeft een breedte van 40 centimeter waarmee je een groot oppervlakte kan droog zemen. Het grote voordeel is dat je vrij snel klaar bent en het water perfect wordt verwijderd. Je kunt vanwege het beweegbaar scharniergewricht zigzaggend de ramen drogen. Het scharniergewricht kun je ook vastzetten om met vaste hand van boven naar beneden het water weg te trekken.4.

De Unger raamwisser plus - 30 centimeter

(€21,95 - 2020)

Deze stevige roestvrijstalen Unger raamwisser is goed, degelijk en sterk! Het rubberen handvat ligt fijn in de hand; je voelt meteen dat je kwaliteit in je handen hebt. De wisser maakt de ramen streeploos droog tot in de hoekjes. Deze trekker is duurzaam en gebruiksvriendelijk. De Unger raamwisser past op alle Unger Telescoopstelen; die zijn verkrijgbaar in stelen van 60 cm en 120 cm; kun je het keukentrapje lekker in de kast laten staan.3.

De ErgoTec NINJA raamwisser - 45 centimeter

(€30,95 - 2020)

Van deze ErgoTec NINJA wisser raamwisser is de breedte een groot voordeel, vooral bij grotere ramen: je bent snel klaar. De raamwisser verwijdert het water perfect en er blijven geen strepen achter op het glas. De wisser is zo licht als een veertje en heeft een ergonomische handgreep.2.

De Leifheit raamwisser met borstel - 28 centimeter

(€30,50 - 2020)

De Leifheit raamwisser met borstel is weliswaar qua zeembreedte smaller dan de andere vier wissers, maar je kunt er dankzij de telescoopsteel wel mee de hoogte in, je kunt met gemak de eerste verdieping van je huis halen. Het grote voordeel: na twee keer ramen lappen heb je de kosten eruit, dat scheelt weer in maandelijkse uitgave aan de glazenwasser. De trekker is lekker stevig en met deze uitschuifbare steel kun je lekker veel kracht zetten, dankzij de brede borstel kun je makkelijk vuil verwijderen en is je raam eenmaal schoon, dan keer je hem om en kun je met de andere kant het glas droog trekken.1.

De Unger S-Wisser - 35 centimeter

(€17,95 - 2020)

Deze Unger S-Wisser met ergonomische handgreep wordt niet voor niets door professionele glazenwassers gebruikt en staat vanwege de perfecte resultaten op nummer 1. Het is een degelijke wisser die nog geen druppeltje water op het glas achterlaat. En nog een groot voordeel: je komt helemaal tot aan de uiterste randjes van het kozijn; wat vaak met andere raamwissers niet helemaal lukt. Qua prijs valt deze raamwisser mee en hebt er jarenlang plezier van!Veel plezier met het maken van je keuze!


Meer lezen over ramen lappen? Lees dan:Bewaar op Pinterest

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de foto en pin hem op Pinterest! Volg Suus ook op Pinterest

#alles #ramen

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse webwinkels. Als je via de links bestelt, steun je daarmee suusmaaktschoon.nl, waarvoor Suus je alvast enorm wil bedanken. Suusmaaktschoon.nl wordt niet gesponsord door de genoemde webwinkels. Let op: de genoemde prijzen hebben een beperkte geldigheidsduur. Suusmaaktschoon.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.Ramen

Streepje voor

De top 5 allerbeste raamwissers voor een streeploos resultaat

Suus

6/9/2019

Laatste artikelen

Maak deze 8 dingen nooit schoon met water!

GreyVlak.png

Hoe verwijder je foundation uit kleding?

GreyVlak.png

Op deze manier heb je nooit meer rommel in de voorraadkast

GreyVlak.png

Hoe verwijder je kauwgom uit kleding?

GreyVlak.png

10 dagelijkse gewoontes van mensen met een schoon huis

GreyVlak.png

Gerelateerde artikelen

Deze schoonmaakmiddelen zijn biologisch afbreekbaar!

Artikel

De beste schoonmaakmiddelen die goed zijn voor het milieu!... 

Ramen lappen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Artikel

De beste artikelen om je ramen snel en streeploos te lappen.... 

10 huishoudelijke apparaten die het leven makkelijker maken!

Artikel

Veel klusjes besparen je veel tijd als je daar de juiste tools voor hebt. Hier de best geteste huish... 
0

vlekken verwijderen | schoonmaken tips | schoonmaaktips | opruimen tips | minimaliseren | schoonmaken met baking soda | schoonmaken met azijn | huis schoonmaken | reinigen | smetvrees | huis opruimen | suusmaaktschoon.nl

Suusmaakt

schoon.nl

Volg Suus op:
Pinterest.png
instagram.png
twitter.png

Copyright ©2019  Suus Producties