arrow&v

Je hebt dweilen in alle vormen en maten. Je hebt dure, goedkope, moppen, microvezel dweildoeken, spraysystemen, bijbehorende stokken, vloerwissers, dweilbezems en ga zo maar door. Je hebt misschien weleens staan twijfelen bij al die dweilen, net als bij de supermarkt wanneer er van één product te veel keuze is. Welke dweil maakt je vloer werkelijk brandschoon en is ook nog betaalbaar? Lees snel verder!


Waar kun je het beste mee dweilen?


5.

De simpele Vileda dweil

Vileda heeft een simpele dweilvariant: het Vileda dweilsysteem, verkrijgbaar bij de Action. Los erbij koop je dan de microvezel dweil en je bent voor dertien euro klaar.


De witte microvezels zorgen ervoor dat er geen strepen op de vloer ontstaan. De rode vezels nemen het vuil perfect op. Het is een prima, simpel systeem zonder poespas.4.

Het Vileda Ultra Max systeem met emmer

Het Vileda Ultra Max systeem met emmer is zeer gebruiksvriendelijk. De steel had iets langer mogen zijn; voor mensen met een lengte tot 1.70 is de stok lang genoeg.


Het water pers je er heel makkelijk uit en de dweil zelf absorbeert het vocht als een spons. Een groot voordeel is dat het systeem lekker flexibel is waardoor je goed in de hoeken komt.3.

Het Leifheit Clean Twist Systeem

Over het algemeen zijn de Leifheit-producten vriendelijk in gebruik en solide. Het Leifheit Clean Twist Systeem is prijziger dan bovenstaande systemen, maar dan krijg je ook iets waar je heel lang plezier van zult hebben.


Heb je een kwetsbare vloer, zoals hout of laminaat? Dan is deze dweil echt iets voor jou. De microdoek kun je na gebruik in de wasmachine gooien en dan weer schoon hergebruiken. De microdoeken zijn los te bestellen voor als de oude versleten zijn.2.

Vloerwisser met sprayfunctie

Een andere fijne dweil is de vloerwisser met sprayfunctie. Het voordeel is dat je geen emmer met sop hoeft klaar te maken. Je vult enkel de tank met water, je doet er een klein scheutje vloerreiniger bij en het klusje is in een handomdraai gepiept.


Deze voerwisser is superhandig als je eens geknoeid hebt en ook handig om er standaard eentje in de badkamer te hebben staan. Je moet wel even geduld hebben want deze vloerwisser is te bestellen in China bij Aliexpress.1.

Goedkoop en effectief dweilen

De meest goedkope en effectieve manier van dweilen is met een luiwagen en een grote microvezel mopdoek.


Dankzij de luiwagen kun je veel kracht zetten op plekken waar het extra vies is en de microvezel doek heeft niet eens een gat nodig want door de haartjes van de luiwagen blijft de doek toch wel op z’n plek.


De doek kun je na het dweilen gewoon in de was gooien en zo heb je de volgende keer een schone lap.


De microvezel dweil die je hieronder ziet is van professionele kwaliteit en kost bij bol.com €10,95. De afmeting is extra groot (40 x 40 cm) en de dweil is van zwaar gewicht. Streeploos dweilen is met deze lap een peuleschil en bovendien poets je er ook makkelijk vet en vlekken mee weg.Don’t!

Gebruik geen moppen die vast zitten aan een steel. Je kunt ze niet wassen, het duurt dagen voordat ze droog zijn, de sliertjes zijn een verzamelplaats van bacteriën en ze gaan na verloop van tijd vreselijk stinken.


Succes met dweilen!


Wil je meer lezen over vloeren schoonmaken? Lees dan:


Bewaar op Pinterest

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de foto en pin hem op Pinterest! Volg Suus ook op Pinterest

#alles #ramen

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse webwinkels. Als je via de links bestelt, steun je daarmee suusmaaktschoon.nl, waarvoor Suus je alvast enorm wil bedanken. Suusmaaktschoon.nl wordt niet gesponsord door de genoemde webwinkels. Let op: de genoemde prijzen hebben een beperkte geldigheidsduur. Suusmaaktschoon.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.Vloeren

Getest door Suus

De top 5 beste, betaalbare dweilen voor een stralende vloer

Suus

4/20/2019

Laatste artikelen

Hoe verwijder je aarbeienvlekken uit kleding?

GreyVlak.png

Deze schoonmaak- middelen zijn biologisch afbreekbaar!

GreyVlak.png

Hoe verwijder je inktvlekken uit kleding?

GreyVlak.png

Zo heb je nooit meer maden in de kliko!

GreyVlak.png

Hoe verwijder je koffievlekken uit kleding?

GreyVlak.png

Gerelateerde artikelen

Deze schoonmaak- middelen zijn biologisch afbreekbaar!

Artikel

De beste schoonmaakmiddelen die goed zijn voor het milieu!... 

8 signalen dat je te veel spullen in huis hebt

Artikel

Dat kan ik toch zo zien? denk je dan als je de titel leest. Was het maar zo! Want als je het ziet da... 

De beste oplossing ooit om insecten en ongedierte te weren

Artikel

Muggen, vliegen, vlooien, kakkerlakken, teken en ga zo maar door, we willen ze allemaal op afstand h... 
0

vlekken verwijderen | schoonmaken tips | schoonmaaktips | opruimen tips | minimaliseren | schoonmaken met baking soda | schoonmaken met azijn | huis schoonmaken | reinigen | smetvrees | huis opruimen | suusmaaktschoon.nl

Suusmaakt

schoon.nl

Volg Suus op:
Pinterest.png
instagram.png
twitter.png

Copyright ©2019  Suus Producties