arrow&v

Je zult misschien denken: wat heeft hondenshampoo met schoonmaken te maken, Suus? Nou eigenlijk alles, want als je hond vies is dan ruikt je huis ook niet fris en dat is een beetje jammer van ons harde werken. Daarnaast blijft er vaak een heleboel viezigheid achter in de vachten van onze vierpotige huisdieren, dat moet er dus even lekker uitgespoeld worden.


Welke hondenshampoo kun je het beste gebruiken voor je hond?

Gebruik nooit gewone shampoo voor je hond, deze shampoo is bedoeld om ons haar te ontvetten. Bij honden is het juist de bedoeling dat je de vettige huid en vacht behoudt. De beste hondenshampoos die je met grote regelmaat kunt gebruiken zet ik voor je op een rijtje.De top 5 beste hondenshampoos


5.

Vitakraft hondenshampoo

De voordeligste en prima shampoo is de Vitakraft hondenshampoo. De shampoo is eenvoudig en reinigt de vacht toch grondig. Qua geur is deze shampoo iets minder effectief dan de duurdere shampoos hieronder maar het voordeel is dat ook deze hondenshampoo niet schadelijk is voor de huid.
4.

Animal Nature hondenshampoo

De Animal Nature hondenshampoo is een natuurlijke shampoo die voor allerlei verschillende huidtypes wordt aangeboden. Deze shampoo bevat geen parabenen en verlost honden van jeuk en andere huidproblemen.
3.

Pet Head White Party hondenshampoo

De hondenshampoo Pet Head White Party is wel een beetje aan de prijzige kant maar perfect voor honden met een witte vacht. Het wit wordt werkelijk stralend wit. De vacht wordt lekker zacht en ruikt heerlijk naar sinaasappel.
2.

Beau Beau anti-klit hondenshampoo

Beau Beau anti-klit hondenshampoo is net als de nummer 1 PH-neutraal. De shampoo voorkomt dat de vacht gaat klitten en het haar wordt zacht en glanzend. Je hond zal minder honds ruiken, zogezegd, en heeft je hond last van schilfertjes dan zorgt Beau Beau anti-klit ervoor dat die weer helemaal verdwijnen.
1.

Oxyfresh Pets Shampoo

Deze veel verkochte hondenshampoo geeft de vacht de beste geur van alle hondenshampoos en is PH-neutraal. Deze shampoo, die bij mij op nummer 1 staat, is ook zeer aan te raden voor honden met een gevoelige huid. Oxyfresh Pets Shampoo heeft een sterke reinigingskracht en bevat geen alcohol of parabenen. Je moet wat dieper in de buidel tasten maar dan heb je ook echt een topshampoo waar je vrij lang mee vooruit kan.Nu nog je hond in bad! Lees meer in Mijn hond wassen voor een stankvrij huis, hoe doe ik dat?Bewaar op Pinterest

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de foto en pin hem op Pinterest! Volg Suus ook op Pinterest


#alles #huisdieren

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse webwinkels. Als je via de links bestelt, steun je daarmee suusmaaktschoon.nl, waarvoor Suus je alvast enorm wil bedanken. Suusmaaktschoon.nl wordt niet gesponsord door de genoemde webwinkels. Let op: de genoemde prijzen hebben een beperkte geldigheidsduur. Suusmaaktschoon.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.


Huisdieren

Lekker fris

De top 5 beste hondenshampoos voor een fris ruikend huis

Suus

4/17/2019

Laatste artikelen

Gft weggooien? Onze boeren doen het zo!

GreyVlak.png

Hoe verwijder je roestvlekken uit kleding?

GreyVlak.png

Ramen lappen is nog nooit zo makkelijk geweest!

GreyVlak.png

Hoe verwijder je vetvlekken?

GreyVlak.png

De top 5 beste wasmachines die ook nog eens zuinig zijn

GreyVlak.png

Gerelateerde artikelen

De kat heeft op de bank geplast! Hoe maak je het schoon?

Artikel

Bijna alle kattenbezitters hebben er weleens mee te maken: je kat plast niet altijd netjes in de kat... 

10 geniale tips om azijn te gebruiken voor je wasgoed

Artikel

Door te wassen met azijn vang je heel veel vliegen in een klap! Azijn verwijdert vieze luchtjes uit ... 

30 dingen die je kunt reinigen in de afwasmachine

Artikel

Heb je nog jonge kinderen thuis dan is het bijna niet bij te houden om alles schoon te houden. Zie j... 
0

vlekken verwijderen | schoonmaken tips | schoonmaaktips | opruimen tips | minimaliseren | schoonmaken met baking soda | schoonmaken met azijn | huis schoonmaken | reinigen | smetvrees | huis opruimen | suusmaaktschoon.nl

Suusmaakt

schoon.nl

Volg Suus op:
Pinterest.png
instagram.png
twitter.png

Copyright ©2019  Suus Producties