arrow&v

We hebben er allemaal weleens mee te maken. Je doet een grote boodschap, gebruikt net te veel wc-papier, trekt door en in plaats van dat alles moeiteloos wegstroomt, komt er een tsunami van ranzigheid op je af. Je toilet moet ontstopt worden en dat is met mijn methode een fluitje van een cent.Manieren om je toilet te ontstoppen

Er zijn talloze manieren om je toilet weer lekker door te laten lopen. Je kunt er een giftig middeltje in gieten, de boel even laten weken en huppetee, probleem opgelost. Ook heb je nog de kokend-water-truc, de kleerhangermethode of je gaat even flink tekeer met een gootsteenontstopper. Of je belt de loodgieter, die weet altijd wel raad met problemen in het sanitair… Allemaal tijdrovende of dure oplossingen zogezegd.


Wat is de snelste manier om je toilet te ontstoppen?

Je zult me voor gek verklaren maar ik doe het al jaren op deze manier. De oplossing om je toilet in een paar tellen weer lekker te laten stromen is namelijk heel simpel. Het enige wat je nodig hebt zijn:
Aan de slag met je verstopte toilet

Je toilet ontstoppen is een peulenschil. In plaats van de drab door te duwen (zonder dat je ziet wat daarachter gebeurt) trek je met de fonduevork zoveel mogelijk drab naar je toe. Je houdt het hele zooitje met de vork halverwege de toiletpot, trekt door, wacht tot de wc is uitgespoeld, laat de drab van de vork glijden en trekt nogmaals door. Probleem opgelost.


Nu nog even de fonduevork ontsmetten met alcohol zodat je die weer schoon op kan bergen. Leg de vork op een plek waarvan je weet: dát is de vork voor het ontstoppen. Ik zou er in ieder geval niet meer mee kaasfonduen…Waar koop je betaalbare fonduevorken?

In Nederland betaal je al gauw tussen de tien en twintig euro voor een setje fonduevorken. Aangezien je er in dit geval geen vooraanstaande gasten mee gaat ontvangen kun je de vorken net zo goed voor een prikkie uit China laten komen, dan heb je meteen voor iedere toilet in je huis een vork. Bij aliexpress.com zijn ze vier keer goedkoper dan als je ze in de winkel koopt.


Zet 'm op!

Bewaar op Pinterest

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de foto en pin hem op Pinterest! Volg Suus ook op Pinterest


#alles #sanitair

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse webwinkels. Als je via de links bestelt, steun je daarmee suusmaaktschoon.nl, waarvoor Suus je alvast enorm wil bedanken. Suusmaaktschoon.nl wordt niet gesponsord door de genoemde webwinkels. Let op: de genoemde prijzen hebben een beperkte geldigheidsduur. Suusmaaktschoon.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.Sanitair

Lifehack toilet

Een toilet ontstoppen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Suus

4/19/2019

Laatste artikelen

Hoe verwijder je verfvlekken uit kleding?

GreyVlak.png

Gft weggooien? Onze boeren doen het zo!

GreyVlak.png

Hoe verwijder je roestvlekken uit kleding?

GreyVlak.png

Ramen lappen is nog nooit zo makkelijk geweest!

GreyVlak.png

Hoe verwijder je vetvlekken?

GreyVlak.png

Gerelateerde artikelen

10 huishoudelijke apparaten die het leven makkelijker maken!

Artikel

Als het om huishoudelijke apparaten gaat hebben we allemaal weleens een miskoop gedaan en dat is jam... 

15 dingen die je vast nog nooit goed hebt schoongemaakt

Artikel

Misschien heb je net je huis flink gepoetst en denk je: schoner kan niet. Helaas moet ik je dan toch... 

10 snelle schoonmaaktrucjes voor in de badkamer

Artikel

Ook al brengen we veel minder tijd in de badkamer door dan in andere ruimtes in ons huis, de badkame... 
0

vlekken verwijderen | schoonmaken tips | schoonmaaktips | opruimen tips | minimaliseren | schoonmaken met baking soda | schoonmaken met azijn | huis schoonmaken | reinigen | smetvrees | huis opruimen | suusmaaktschoon.nl

Suusmaakt

schoon.nl

Volg Suus op:
Pinterest.png
instagram.png
twitter.png

Copyright ©2019  Suus Producties