arrow&v

Niets is irritanter dan doffe autoruiten. Na een flinke storm lijkt het soms net of je in de Sahara bent geweest, en dan nog maar te zwijgen over de binnenkant van je ramen die door alle condens ook met grote regelmaat aan een poetsbeurt toe zijn. Doe nooit meer ingewikkeld met kranten en sprays; de oplossing is simpeler en veel minder arbeidsintensief!


Wat heb je nodig om je autoruiten glanzend schoon te krijgen?

Gebruik voor kleine raampjes een goede microvezeldoek en polijstdoek. Als je deze combinatie op de juiste manier gebruikt, zul je geen enkel vlekje of streepje op je autoruiten bespeuren!


De duodoeken van Clean & Dry zijn supergoed! Dankzij de structuur van de doek hecht vuil zich optimaal aan de doek vast. De polijstdoek heeft een ruit-structuur en is ideaal om het glas streeploos droog te vegen.Hoe maak je je autoruiten glanzend schoon?

Laat de trekker en de emmer maar in de kast. Je hoeft alleen de microvezeldoek nat te maken (zonder schoonmaakmiddel). Je poetst eerst de ruiten aan de binnenkant zodat de doek zo lang mogelijk schoon blijft.


Elke keer als je een raam hebt gepoetst, maak je het met de polijstdoek lichtjes droog (je hoeft niet door te boenen tot het kurkdroog is, het droogt vanzelf op) en op naar het volgende raam. Pak ook even de achteruitkijkspiegel mee en eventueel andere spiegeltjes.


Daarna doe je precies hetzelfde met de buitenkant van je auto. Mochten de ruiten erg vies zijn, dan spoel je tussendoor de microvezeldoek goed uit.


Pak ook even de buitenspiegels mee en klaar is Kees! Het is zo gepiept en je kunt het daarom ook zonder al te veel toestand elke week even herhalen indien nodig.


Bijkomend voordeel is dat deze ramenset ook zeer geschikt is voor kleinere ramen, voor spiegels, kookplaten, de ovendeur, kranen, de glazen douchewand; eigenlijk voor alles wat glanst!


Wil je ook graag zo'n ramenset bestellen? Bij Bol.com kost hij €17,25.


Meer lezen? Zie de volgende artikelen:
Bewaar op Pinterest

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de foto en pin hem op Pinterest! Volg Suus ook op Pinterest


#alles #auto #ramen

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse webwinkels. Als je via de links bestelt, steun je daarmee suusmaaktschoon.nl, waarvoor Suus je alvast enorm wil bedanken. Suusmaaktschoon.nl wordt niet gesponsord door de genoemde webwinkels. Let op: de genoemde prijzen hebben een beperkte geldigheidsduur. Suusmaaktschoon.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.Auto

Brandschoon

Hoe maak je de ruiten van je auto glanzend schoon?

Suus

4/17/2019

Laatste artikelen

Hoe verwijder je roestvlekken uit kleding?

GreyVlak.png

Ramen lappen is nog nooit zo makkelijk geweest!

GreyVlak.png

Hoe verwijder je vetvlekken?

GreyVlak.png

De top 5 beste wasmachines die ook nog eens zuinig zijn

GreyVlak.png

Hoe verwijder je rode wijnvlekken?

GreyVlak.png

Gerelateerde artikelen

Ramen lappen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Artikel

Heb je weleens iemand horen zeggen: ‘Ik heb zó’n zin in vanmiddag want ik ga de ramen lappen!’? Vast... 

10 huishoudelijke apparaten die het leven makkelijker maken!

Artikel

Als het om huishoudelijke apparaten gaat hebben we allemaal weleens een miskoop gedaan en dat is jam... 

Zo krijg je de markiezen perfect schoon!

Artikel

Hoe maak je het zonnescherm schoon met de lente en de zomer in aantocht? Er wordt over het algemeen ... 
0

vlekken verwijderen | schoonmaken tips | schoonmaaktips | opruimen tips | minimaliseren | schoonmaken met baking soda | schoonmaken met azijn | huis schoonmaken | reinigen | smetvrees | huis opruimen | suusmaaktschoon.nl

Suusmaakt

schoon.nl

Volg Suus op:
Pinterest.png
instagram.png
twitter.png

Copyright ©2019  Suus Producties