arrow&v

Is stofzuigen absoluut niet jouw favoriete bezigheid? Dan is een robotstofzuiger de perfecte oplossing! Een hulp in de huishouding waar je geen koffie mee hoeft te drinken als je druk bent. Wat zeg je? Zijn robotstofzuigers zo duur? Welnee! Ik heb al jaren de beste robotstofzuiger voor een prikkie.


Een goede, betaalbare robotstofzuiger

Ik heb zelf de Dirt Devil M611. Ik noem hem (of eigenlijk ‘haar’ in dit geval) Joke en zij is mijn beste vriendin. Zo handig als je net als ik een huisdier hebt!


Iedere ochtend zetten we direct na het ontbijt de stoelen op tafel en dan begint onze robotstofzuiger Joke door de kamer te rijden. Dankzij de roterende borstels pakt ze ook al het vuil in de hoeken mee en stofzuigt ze in een uur tijd alle vloeren schoon.


Deze robotstofzuiger heeft drie valsensoren waarmee hij afgronden en trapgaten vermijdt.


Is de robotstofzuiger klaar, dan rijdt hij terug naar zijn oplaadstation. Het enige wat je dan nog moet doen is de stofbak legen. Ik ben altijd verbaasd over de hoeveelheid stof, haren en kruimels die ik daar aantref.


Het filter zuig ik eens in de zoveel tijd schoon met de gewone stofzuiger. Zo simpel is het dus!De goedkoopste robotstofzuiger

Voordat ik de M611 aanschafte, had ik de goedkopere variant: de robotstofzuiger Dirt Devil Tracker M613. Daar was ik ook al zeer tevreden over maar in vergelijking met de M611 was deze minder geschikt voor onze grote woonkamer. Deze Dirt Devil Tracker zuigt namelijk korter; in totaal 45 minuten (in plaats van zestig.) Daardoor sloeg de Dirt Devil Tracker nog weleens wat hondenharen en kruimels over.


Deze robotstofzuiger keert ten slotte niet zelfstandig terug naar het oplaadstation, maar stopt met zuigen zodra de batterij leeg is; soms is het dan weleens even zoeken waar hij geëindigd is.De Rolls Roys onder de robotstofzuigers

Wil je het beste van het beste en vind je het niet erg als de robotstofzuiger wat meer centjes kost? Dan is de IRobot Roomba 671 de best presterende robotstofzuiger.


De stofzuiger heeft wifi aan boord en kun je bedienen via een app, hij maakt weinig geluid waardoor je hem ook 's nachts kan laten rondrijden, hij pakt de hoekjes en randen goed mee en hij kan maar liefst negentig minuten lang achter elkaar zuigen.Hoef je dan nooit meer te stofzuigen?

Uiteraard pak ik af en toe nog steeds de stofzuiger. Bijvoorbeeld als ik achter de bank moet zijn of een spinnenweb op het plafond wil verwijderen. Maar doordeweeks gaat bij mij elke dag als ik met Joop ga wandelen Joke aan en klaart zij het rottige stofzuigklusje. Dat scheelt mij weer tijd die ik aan iets anders nuttigs kan besteden.


Wil je weten welke stofzuiger je het beste kunt aanschaffen? Lees dan De top 5 beste stofzuigers die doen wat ze beloven!


Stofzuig je liever zelf en zonder snoer? Lees dan Vergelijk de snoerloze stofzuigers van Dyson.
Bewaar op Pinterest

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de foto en pin hem op Pinterest! Volg Suus ook op Pinterest


#alles #interieur #vloeren

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse webwinkels. Als je via de links bestelt, steun je daarmee suusmaaktschoon.nl, waarvoor Suus je alvast enorm wil bedanken. Suusmaaktschoon.nl wordt niet gesponsord door de genoemde webwinkels. Let op: de genoemde prijzen hebben een beperkte geldigheidsduur. Suusmaaktschoon.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.Vloeren

Handig!

Stofzuigen vanuit je luie stoel met de robotstofzuiger

Suus

4/20/2019

Laatste artikelen

Hoe verwijder je verfvlekken uit kleding?

GreyVlak.png

Gft weggooien? Onze boeren doen het zo!

GreyVlak.png

Hoe verwijder je roestvlekken uit kleding?

GreyVlak.png

Ramen lappen is nog nooit zo makkelijk geweest!

GreyVlak.png

Hoe verwijder je vetvlekken?

GreyVlak.png

Gerelateerde artikelen

8 signalen dat je te veel spullen in huis hebt

Artikel

Dat kan ik toch zo zien? denk je dan als je de titel leest. Was het maar zo! Want als je het ziet da... 

De beste oplossing ooit om insecten en ongedierte te weren

Artikel

Muggen, vliegen, vlooien, kakkerlakken, teken en ga zo maar door, we willen ze allemaal op afstand h... 

10 huishoudelijke apparaten die het leven makkelijker maken!

Artikel

Als het om huishoudelijke apparaten gaat hebben we allemaal weleens een miskoop gedaan en dat is jam... 
0

vlekken verwijderen | schoonmaken tips | schoonmaaktips | opruimen tips | minimaliseren | schoonmaken met baking soda | schoonmaken met azijn | huis schoonmaken | reinigen | smetvrees | huis opruimen | suusmaaktschoon.nl

Suusmaakt

schoon.nl

Volg Suus op:
Pinterest.png
instagram.png
twitter.png

Copyright ©2019  Suus Producties