arrow&v

De snoerloze steelstofzuigers van Dyson zijn razend populair! Er worden er verschillende aangeboden en de prijzen lopen zeer uiteen. Best lastig om tussen al dat aanbod een keuze te maken. Welke moet je kiezen tussen de meest verkochte Dysons? Ik zet het hieronder op een rijtje.

Wat is de best verkochte steelstofzuiger zonder snoer?

De best verkochte steelstofzuiger zonder snoer is de Dyson V8 Absolute. De Dyson V8 Absolute (€399,- / 2020) uit 2017 is net iets duurder dan de goedkoopste snoerloze stofzuigers van Dyson en scoort online erg goed!


Net als de andere steelstofzuigers maakt hij met zijn 82 decibel best veel lawaai maar daar krijg je wel een flitsend apparaat voor terug.


Het gewicht van deze snoerloze stofzuiger is slechts 2,63 kg. Mijn favoriete stofzuiger mét zak, de Bosch In'genius ProPerform BGL8508, weegt 7,7kg. De Dyson V8 is in vergelijking met mijn favoriete stofzuiger zo licht als een veertje.


Deze draadloze stofzuiger levert grote zuigprestaties en beschikt over alle basics die je van Dyson kunt verwachten.Welke steelstofzuiger staat op de 2e plaats als best verkochte?

De snoerloze stofzuiger Dyson V11 Absolute wordt als tweede het meest verkocht. De Dyson V11 Absolute (€599,- / 2020) is een stuk duurder dan de V8.


Dit nieuwere model heeft dan ook als extra: drie reinigingsstanden, een LCD-scherm waar je de informatie van de zuigstand kunt zien en de resterende accuduur en eventuele foutmeldingen met instructies.


De Dyson V11 Absolute is een stuk slanker en langer dan de vorige modellen waardoor je met gemak ergens onder kunt zuigen en het plafond kunt meenemen.


Wil je een draadloze stofzuiger die van alle gemakken is voorzien dan heeft deze stofzuiger het meest te bieden.Welke Dyson staat op de derde plaats?

De Dyson V10 Absolute (€499,- / 2020) is weer iets goedkoper dan de V11 en staat op de 3e plaats qua best verkochte.


Deze steelstofzuiger is aan de prijzige kant maar heeft dan ook drie reinigingsstanden, opladen gaat sneller dan bij de bovenste twee (hij is in 3,5 uur opgeladen) en je kunt er wat langer mee zuigen van met de V8.


Wat hebben de Dyson steelstofzuigers met elkaar gemeen?

Bovenstaande snoerloze én zakloze steelstofzuigers hebben een heleboel met elkaar gemeen.


Ze kunnen alle drie voor snelle reiniging omgezet worden in een kruimeldief, ze zijn allen geschikt voor mensen met allergieën en ze hebben een handig oplaadstation waar het apparaat opgeladen en opgeborgen wordt.


Het stofreservoir legen gaat bij deze drie steelstofzuigers vrij gemakkelijk; de V10 en de V11 hebben zelfs een ‘point and shoot’-functie waardoor je het vuil niet hoeft aan te raken.


Ook hebben deze Dysons een krachtige motor in de borstel waarvan het stugge nylon tot diep in het tapijt komt om vuil en dierenharen op te zuigen en waarvan de zachte, anti-statische koolstofvezelharen fijn stof verwijdert van harde vloeren.


Deze steelstofzuigers zijn vrij licht en wendbaar waardoor je goed in de hoeken komt. Ze zijn allemaal geschikt voor houten vloeren, gietvloeren, harde vloeren, tapijt en vloerkleden. Te slotte hebben ze alle drie als klein nadeel dat je om te zuigen continu een knop ingedrukt moet houden.Waarom een Dyson steelstofzuiger? En wat is mijn favoriet?

Toen ik mijn Dyson V11 Absolute bestelde, viel het me als eerste op dat de onderdelen makkelijk in elkaar te klikken zijn. Een goed begin is het halve werk.


De steelstofzuiger glijdt moeiteloos over de vloer en is zeer wendbaar. Met deze stofzuiger haal je ook met gemak het plafond en om onder mijn bed of bank te komen leg ik de steel plat op de grond.


De accessoires zitten in een clip op de steel, superhandig want ik kan met gemak even de hondenharen van Joop van de bank zuigen.


De V11 Absolute heeft als extra drie reinigingsstanden en een LCD-scherm, heel handig want dan weet ik meteen hoe lang ik nog kan zuigen. Overigens zuig ik nooit langer dan een halfuur (en doordeweeks, als iedereen weg is hier, zet ik Joke aan: mijn robotstofzuiger) dus het zal me niet snel gebeuren dat de accu leeg is.


Wat ik ook superhandig vind is de Torque-vloerzuigmond; als ik deze snoerloze stofzuiger op auto modus zet en ik ga van mijn houten vloer naar het vloerkleed dan gaat de zuigkracht direct omhoog (op het LCD-scherm zie ik dan ook de accuduur verminderen).


Ik ben super enthousiast over de Dyson steelstofzuigers. Vooral van de mijne natuurlijk, want de V11 Absolute is net iets geavanceerder dan de rest. Het zuigresultaat is perfect, ik vind het erg handig om niet te hoeven hannesen met een snoer en je bergt de stofzuiger ook weer makkelijk op.


Als ik moest kiezen tussen een gewone stofzuiger (die ik al eerder had aangeschaft) en deze: dan kies ik zeker een Dyson, niks gaat boven gemak!
Wil je meer weten over mijn vriendin Joke, de robotstofzuiger? Lees dan Stofzuigen vanuit je luie stoel met de robotstofzuiger

Zuig je nog liever ouderwets met stofzuigerzak en snoer, lees dan De top 5 beste stofzuigers die doen wat ze beloven


Bewaar op Pinterest

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de foto en pin hem op Pinterest! Volg Suus ook op Pinterest

#alles #interieur #vloeren

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse webwinkels. Als je via de links bestelt, steun je daarmee suusmaaktschoon.nl, waarvoor Suus je alvast enorm wil bedanken. Suusmaaktschoon.nl wordt niet gesponsord door de genoemde webwinkels. Let op: de genoemde prijzen hebben een beperkte geldigheidsduur. Suusmaaktschoon.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Vloeren

Suus zoekt het uit

Welke snoerloze steelstofzuiger van Dyson is de beste?

Suus

10/10/2019

Laatste artikelen

Maak deze 8 dingen nooit schoon met water!

GreyVlak.png

Hoe verwijder je foundation uit kleding?

GreyVlak.png

Op deze manier heb je nooit meer rommel in de voorraadkast

GreyVlak.png

Hoe verwijder je kauwgom uit kleding?

GreyVlak.png

10 dagelijkse gewoontes van mensen met een schoon huis

GreyVlak.png

Gerelateerde artikelen

Maak deze 8 dingen nooit schoon met water!

Artikel

Hier een verzameling items die je nooit met water mag wassen.... 

10 dagelijkse gewoontes van mensen met een schoon huis

Artikel

Maak je er een routine van om deze 10 huishoudelijke taken dagelijks af te werken dan is jouw huis a... 

Top 10 beste robotstofzuigers 2020

Artikel

Hier alle voor- en nadelen van de top 10 beste robotstofzuigers uit 2020.... 
0

vlekken verwijderen | schoonmaken tips | schoonmaaktips | opruimen tips | minimaliseren | schoonmaken met baking soda | schoonmaken met azijn | huis schoonmaken | reinigen | smetvrees | huis opruimen | suusmaaktschoon.nl

Suusmaakt

schoon.nl

Volg Suus op:
Pinterest.png
instagram.png
twitter.png

Copyright ©2019  Suus Producties